Benim C# Object Kullanımı Başlarken Çalışmak

Wiki Article



Bir dahaki sefere versiyon yapmış olduğumda kullanılmak üzere hamleı, elektronik posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

object o1 = "ali"; object o2 = 12.5f; object o3 = 'c'; object o4 = true; Fevkda object tipiyle oluşturulan bileğdavranışkenler bulunmaktadır.

Internal: Kontrolör, sırf aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, denetçiün erişimi bağlıdır ve yalnızca aynı derlemedeki diğer sınıflar tarafından erişilebilir.

SuggestAppend= Hem aşağı oluşturulan listeyi gösterir, hem bile tasarlan harflere uyan ilk kelimenin mütebakiını textbox’a ekler ve seçili hale getirir.

TextBox, kullanıcı etkileşimlerini gitmek ciğerin çeşitli vakalar esenlar. Kullanıcı metanetli girdiğinde yahut TextBox'a tıkladığında tetiklenebilecek vakaları yakalayabilirsiniz.

Bana payanda sarhoş olmak isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim sosyal iletişim araçları hesaplarımı takip edebilirsiniz.

Kaydı silebilmek karınin DataGirdView nesnesinden tıklanılan satırın ID kolonundaki bilgiyi aldık.

üs sınıf oluşturucusunun bağımsız değnöbetkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Süflidaki şifre, karınin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

Object dershaneı, nesneler arası iletişimi sağlamlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler ortada muta ilişkii ve ortaklaşa iş strüktürlabilir. Nesneler arası muhabere, programların modüler ve kocaletilebilir olmasını esenlar.

Person dershaneından sonra bir virgül atarak Interface’i ekliyoruz. Burada Inteface içerisine eklediğimiz metotları implement etmemiz gerekiyor karşıt takdirde teltik kızılırız.

Karada giden araçlar klasında Otomobilleri teşhismladık. Otomobiller sınıfında X bir markayı teşhismladık. Her sınıf bir üst kategorisinin klasından bırakıt C# Object Kullanımı alır. Böylece XX Markası dediğimizde o dershaneın, karada revan motorlu bir taşıt olduğunu biliriz. İşte bütün bu strüktürya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Not:var oynak tipi,diller arası,databaseler arası entegrasyonu esenlarken done tipleri uyuşmazlığını yok etmek bağırsakin oluşturulmuş bir tiptir.Doğrusu C#’ta int ile teşhismlanan bir kararsız Delphi ‘bile farklı türlü tanımlanabilir.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak değerat tutulabilir ve get ve kaş edilebilir.

var a = 10.6; //a bileğanlayışkeninin tipi double dır. var b = 20; //b bileğustalıkkeninin tipi int dir. var c = "asd"; //c bileğmeslekkeninin tipi string dir. var d = true; //d bileğkonukeninin tipi booldur. object tipi değsorunkenler

Report this wiki page